Benefietgala voor Suriname en Surinamers in Nederland. Mooie ontmoetingen, lekker eten, Surinaamse gezelligheid, muziek, cultuur, kunst en ondernemerschap zijn ingrediënten die garant staan voor een avond vol entertainment.

Ons doel voor het benefietgala is om gezamenlijk geld in te zamelen voor Surinaamse goede doelen in Suriname en Nederland. Dit kunnen maatschappelijke projecten zijn of op het gebied van zorg, onderwijs of ter stimulering van de jeugd en/of culturele activiteiten. Onder toeziend oog van een notaris gaan de gelden, na aftrek van de daadwerkelijke kosten, naar het goede doel.

Een tafel kost € 1.000 en heeft plaats voor tien personen (€ 100 per persoon). Indien u los een stoel wenst te kopen dan zijn de kosten € 125 per persoon. In dit bedrag is het eten, drinken (fris en wijn) en entertainment inbegrepen. Andere sterke drank is niet inbegrepen.

Meer informatie over dit bijzondere evenement? Neem dan contact met ons op als Suriname je raakt! Voor iedereen die van Suriname houdt, Lobie (liefde)!