Slider

Benefietgala voor Suriname en Surinamers in Nederland. Mooie ontmoetingen, lekker eten, Surinaamse gezelligheid, muziek, cultuur, kunst en ondernemerschap zijn ingrediënten die garant staan voor een avond vol entertainment.

Ons doel voor het benefietgala is om gezamenlijk geld in te zamelen voor Surinaamse goede doelen in Suriname en Nederland. Dit kunnen maatschappelijke projecten zijn of op het gebied van zorg, onderwijs of ter stimulering van de jeugd en/of culturele activiteiten. Onder toeziend oog van een notaris gaan de gelden, na aftrek van de daadwerkelijke kosten, naar het goede doel.

Een tafel kost € 1.000 en heeft plaats voor tien personen (€ 100 per persoon). Indien u los een stoel wenst te kopen dan zijn de kosten € 125 per persoon. In dit bedrag is het eten, drinken (fris en wijn) en entertainment inbegrepen. Andere sterke drank is niet inbegrepen.

Kom naar het evenement van het jaar! Wij waarderen uw komst. Indien u wenst te sponsoren dan kan dit altijd. Of neem al relaties mee naar het gala. Ontmoet tijdens dit evenement mooie mensen en maak kennis met hun ambities. Samen respectvol sterk zijn!

Suriname Chamber Award

Ter stimulering van het ondernemerschap zullen wij jonge ondernemers onder de 35 jaar prijzen geven voor hun creatieve en innovatieve ideeën op het ondernemerschap.

Benefietgala 2020

Locatie: Marriott Hotel Den Haag, Johan de Wittlaan 30
Datum: 25 januari 2020
Tijdstip: 17:00 uur tot 22:30 uur
Muziek: Diamonds 2000
Presentatie: Deng Boy Fu a Birti
Dresscode: Gala of Traditionele klederdracht

 Meer informatie over dit bijzondere evenement? Neem dan contact met ons op als Suriname je raakt! Voor iedereen die van Suriname houdt, Lobie (liefde)!